Sex rollespil thai wellness amager

Få løsnet op for spændinger, og du vil opleve velvære i hele kroppen. Sal og har sat et ældre lejemål i fornem stand og kan nu byde Jer velkommen til flotte omgivelser. Alle medarbejdere er højt kvalificerede massører. Du kan læse mere om vores thai massage og andre forskellige massageformer på vores hjemmeside, og du er velkommen til at kontakte os på telefon og e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til

Medfølgende ordning scala bio nykøbing

en dejlig massage. Vores klinik er kendt for god service, godt personale og mulighed for parmassage, samt meget andet.

Når du træder ind i vores lokaler oplever du en afslappet stemning, indretning i thailandsk stil og musik der understøtter harmoni og balance. Der er naturligvis gratis vand, sodavand, the og kaffe til vores kunder, og gratis parkering ved klinikken. Vi byder velkommen til en total ny åbnet Thai Massage Klinik på Amager. Vi byder dig hjertelig velkommen, håber at du må få nogle dejlige timer og løsnet op i muskulaturen i samvær med. Vi har mange års erfaring med massageteknikker, der alle forebygger og afhjælper muskel-infiltrationer. Thai Massage med fokus på kvalitet. Thai Massage, olie Massage, tantra massage. Hvis du leder efter intim massage eller lignende ydelser, må du gå andre steder hen. Afslappet stemning i klinikken, vi har overdraget vor klinik på Østerbro til to af vores medarbejdere og koncentrerer os nu om klinikken på Amager. Namfon Thai Wellness Massage er for kvinder og mænd der gerne vil koble af i gode omgivelser mens I nyder.
Thai massage hc ørstedsvej massage valby langgade


Royal Thai Massage Copenhagen har nu behandlet kunder i mere end. Klinikken har døgnåbent alle ugens 7 dage. Ring på telefon og bestil tid til en lækker massage på Amager, København S - eller book online her! Vi har tre enkeltrum og et dobbeltrum, så vi har plads til jer, hvad enten I vil være alene eller to sammen. Vores nye klinik på Amager har en god location, og er let tilgængelig med offentlig transport. Thai massage, telefon:, englandsvej 12 A 2300 København. Vi tilbyder helkropsmassage - afslapning og afspænding til krop og sind. Vi tilbyder professionel thai massage, vores faglige mål er at give danskerne bedre indsigt i, hvor sundt det er for krop og sjæl at få god massage. Kom og oplev autentisk thai massage af pigerne som alle er uddannet massører fra Thailand.